Fina fynd!

Jag har gjort två finfina fynd på Tradera de senaste dagarna. Ett par slitna och skönt ingångna Lee-jeans. I precis den där snyggt slitna blåa färgen. Jag har också köpt en rysligt snygg Lee-jeansjacka. Ganska tajt och sitter jättebra. Priserna blev rena fyndpriserna, jeansen 106 kr och jackan 385 kr. Jag är supernöjd! Och Lee är riktigt snyggt och coolt!

I kväll har jag varit på spinning med Åsa. Det är verkligen kul och jag känner hur jag orkar mer. Snabba resultat är ju alltid roligt. I morgon blir det ett rygg- och axelpass på gymmet. Och morgonpromenad med min jobbarkompis U. Vi har i perioder gått på morgonen innan frukost och nu ska vi försöka komma igång igen. Tidigare har vi gått 60 min men nu har vi kortat ner rundan till 45 min. Man måste ju hinna till jobbet i tid också.

Annonser

~ av bredablick på 20 april, 2009.

3 svar to “Fina fynd!”

 1. Det låter som om du gjorde fina fynd! :)
  Jag tog också morgonpromenader ett tag, men nu har de legat nere ett tag. Efter som jag numera försöker cykla till jobbet (7,5 km enkel väg), så får det räcka som morgonmotion för mindel ;)

 2. Snyft, snyft, hm, nu blir en allt lite nostalgisk!
  Lee, japp det var det coolaste man hade på den tiden det begav sig, sextiotalet.
  Min första Lee kostade 33:- i mitten av sextiotalet.

  Tänk sen, när de första utsvänga Lee-jeansen kom, det kan inte beskrivas hur snygga de var.

  Accesoirer då, till nyss nämnda jeans, svarta nedslitna trätofflor. Hur de blev nedslitna? Enkelt! Man tog bort gummit. Sen åkte man en stund efter en moped. Klart.
  Ok, om ni lovar att inte tala om detta, så ska jag berätta om den andra accesoiren. Det kan ha varit en lokalt uttryck i vad som skulle vara inne. Minns det som om det vore under någon kort tid en sommar.

  Jo, man skulle ha Lee, röda nylonstrumpor och svarta bonntofflor. Nylonstrumporna ersattes senare av vita frottésockar. Flashigt!

  Var sak har sin tid — det stämmer.

 3. Jag har också ”vunnit” idag!!!
  Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: