Regn och rusk

Idag har vi varit vid stugan och pratat med de som har den nu. De visade oss hur man stänger av vattenpumpen och varmvattenberedaren. Vi var förstås inne en sväng också och kollade. Det är en del att göra… Väggarna ska målas vita. Ett nytt golv ska läggas in i stora (som inte är så himla stort) rummet. Heltäckningsmattan (!) i sovrummet ska rivas ut. Vattenrören och annat kring duschen etc ska nog också göras i ordning. Kanske byta befintliga ledningar samt gräva ner dem ordentligt. Man hade tagit ner massor av träd i och omkring hela viken. Det blir nog bra även om det just nu såg väldigt kalt ut med tanke på att träden tappat löven.

När vi kom hem frös jag galet mycket. Det regnade och blåste ruggigt kallt vid sjön. Väl hemma bäddade jag ner mig under filten och så tittade vi förstås på stormatchen Liverpool mot Manchester United. Liverpool vann och det var ju minst sagt välbehövligt! Nu ska jag snart krypa ner igen, den här gången under täcket. Godnatt!

Annonser

~ av bredablick på 25 oktober, 2009.

2 svar to “Regn och rusk”

  1. Hej gumman!
    Åh vad jag ser fram emot att ha er till grannar (hmm…på landet ÄR man grannar även om det är 2 km bort…) Hoppas på gemensamma hund-/foto-/prat-rundor i de tånnska skogarna =)
    Kram

  2. Grattis grattis till stugköpet!

    Så skoj! Underbart att ha ett litet ställe att mysa på! Är ni värda!

    Puss på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: